Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νοβίτσκι: Ακόμα δεν το πιστεύω – Λεμπρόν: Η χαρά τους θα κρατήσει λίγο

ΦΩΤΟ REUTERS
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο MVP των τελικών του ΝΒΑ, Ντιρκ Νοβίτσκι μετά την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος, την ώρα που ο Λεμπρόν Τζέιμς έσπευσε να απαντήσει στους επικριτές του.

«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό και όλη η ομάδα έκανε μία απίστευτη πορεία. Αυτό το συναίσθημα, του να ανήκεις στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, δεν περιγράφεται», τόνισε ο Γερμανός σούπερ σταρ εμφανώς συγκινημένος ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί αποχώρησε για τα αποδυτήρια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, είπε: «Ήθελα μία στιγμή μόνος μου. Είχα λίγο δακρύσει, είχα συγκινηθεί. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα να βγω έξω για το τρόπαιο, αλλά με έπεισαν οι συμπαίκτες μου».
 
Στην αντίπερα όχθη ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την απώλεια του τίτλου, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί για την κριτική που δέχθηκε για την προσωπική του απόδοση στους τελικούς.
 
“Δε με πειράζει. Γιατί όλοι αυτοί που ήλπιζαν να αποτύχω, θα ξυπνήσουν αύριο με την ίδια ζωή και τα ίδια προσωπικά προβλήματα που είχαν σήμερα. Εγώ θα συνεχίσω να ζω όπως θέλω να ζω και να κάνω τα πράγματα που κάνω. Μπορεί να χαρούν για λίγο καιρό επειδή δεν τα κατάφερα εγώ και η ομάδα μου, αλλά κάποια στιγμή θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα”, δήλωσε αρχικά ο Λεμπρόν Τζέιμς για να συμπληρώσει: “Κάποιες φορές σού πηγαίνει το ματς, άλλες όχι.

Στις δύο προηγούμενες σειρές, απέναντι στους Σέλτικς και τους Μπουλς, είχα καταφέρει να βοηθήσω την ομάδα μου στο φινάλε των αγώνων. Στη σειρά των τελικών δεν τα κατάφερα. Δεν με ενοχλεί η κριτική. Αντιλαμβάνομαι πως σε αυτό το επίπεδο καθένας θέλει να παίζει καλά και με πληγώνει όταν δεν μπορώ να παίξω καλά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε