Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντάνι Αλβες κατά Μπαρτσελόνα: “Ήταν αχάριστοι, δεν με σεβάστηκαν!”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δριμύ “κατηγορώ” κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, εξαπέλυσε ο Ντάνι Αλβες. Το επί οκτώ συναπτά έτη επίλεκτο στέλεχος των “μπλαουγκράνα” -και πλέον παίκτης της Γιουβέντους- δήλωσε άκρως δυσαρεστημένος με τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τους Καταλανούς.

“Μου αρέσει να με αγαπούν κι αν δεν με θέλουν, απλώς φεύγω. Τα τρία τελευταία χρόνια στη Μπάρτσα, όλο διάβαζα ότι φεύγω αλλά η διοίκηση δεν μου είχε πει τίποτα. Ήταν αχάριστοι. Δεν με σεβάστηκαν. Μου πρότειναν ανανέωση μόνο όταν η FIFA τους απαγόρευσε να κάνουν μετεγγραφές” είπε ο Ντάνι Αλβες που κατέκτησε συνολικά 23 τρόπαια στη θητεία του στο “Καμπ Νου”.

“Οι άνθρωποι που κρατούν τα ηνία της Μπαρτσελόνα, δεν έχουν ιδέα πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στους παίκτες» πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος που έστησε στο… απόσπασμα και τα ισπανικά ΜΜΕ: «Αυτοί κάνουν δημοσιογραφία του… μπαρ και των social media. Επινοούν πράγματα και κατασκευάζουν αρνητικές ειδήσεις, τόσο στη Μαδρίτη όσο και στη Βαρκελόνη. Οφείλουν να μας σέβονται. Πίσω από κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας άνθρωπος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε