Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Νταντί: Γελοία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι άνθρωποι της Σκοτσέζικης ομάδας δεν θα μπορούσαν να μην εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, ενώ εκνευρίστηκαν όταν ερωτήθηκαν για το αν θέλησαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος της Νταντί Γιουνάιτεντ ήταν ιδιαιτέρως καυστικοί και όχι άδικα στην κριτική τους για το θέμα που προέκυψε με την έδρα του αγώνα τους.

Ο πρόεδρος, Στίβεν Τόμσον τόνισε χαρακτηριστικά:

“Είναι γελοία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Εμείς υποχρεωθήκαμε να χαλάσουμε πολλά χρήματα για να είναι έτοιμο το γήπεδό μας, κάτι που δεν έχει γίνει εδώ. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Φυσικά και δεν μας απασχόλησε ποτέ το να πάρουμε το ματς άνευ αγώνος.”

Ο Πίτερ Χιούστον ανέφερε: 

“Δεν έχουμε επηρεαστεί από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο. Δεν θέλαμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε έτοιμοι και θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε την πρόκριση. Το γήπεδο που θα παίξουμε τελικά είναι εξαιρετικό με πολλές ανέσεις. Πατήσαμε και τον αγωνιστικό χώρο και είναι άριστο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε