Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντάρμπισαϊρ: “Δεν σκέφτομαι να γυρίσω”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απόλυτα ικανοποιημένος από την καριέρα του, όπως εξελίσσεται στην Μπέρμινγχαμ είναι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής. “Θέλω να παραμείνω εδώ”, δήλωσε.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην αγγλική ομάδα, μετά το πρώτο μεταβατικό εξάμηνο στον σύλλογο της πατρίδας του έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμο προς τα… δίχτυα και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος.

“Δεν σκέφτομαι καθόλου να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος στην Μπέρμιγχαμ. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι όπως πάνε τώρα, που παίζω και σκοράρω, θα ήθελα πολύ να υπογράψω συμβόλαιο εδώ. Περνάω φανταστικά αυτή τη στιγμή στην Μπέρμιγχαμ”, δήλωσε ο Μάτ Ντάρμπισαϊρ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από ένα δύσκολο διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Άλεξ ΜακΛις, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η ώρα: “Δεν θα σας πω ψέματα, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Δεν είχα κάποια ευκαιρία να αγωνιστώ μέχρι τώρα. Αναρωτιόμουν αν ήταν αυτό το σωστό μέρος για να βρίσκομαι. Ελπίζω τα δύο γκολ που πέτυχα να αποτελέσουν την αρχή της επιστροφής μου στην Αγγλία. Ο μάνατζέρ μου είπε να κάνω υπομονή και πως η ευκαιρία θα μου παρουσιαστεί, όπως κι έγινε. Εξακολουθώ να πιστεύω στον εαυτό μου, ποτέ δεν έσκυψα το κεφάλι και δεν τα παράτησα. Δούλεψα σκληρά στις προπονήσεις και περίμενα την ευκαιρία μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πέτυχα δύο γκολ στο ματς Κυπέλλου με τη Μίλγουολ. Αισθάνομαι σαν μεταγραφή του Ιανουαρίου και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω. Ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι”, δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε