Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ντάτολο… μπάχαλο

Το μυστήριο με τον Ντάτολο λύθηκε
Το μυστήριο με τον Ντάτολο λύθηκε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός εξετάστηκε από τους γιατρούς του Ολυμπιακού και διαπιστώθηκε ότι έχει μία απλή διάταση και σε λίγες μέρες θα είναι εντάξει. Χέρι στον μάνατζερ του παίκτη έβαλαν οι “Πειραιώτες”.

Το μυστήριο με τον τραυματισμό του Χέσους Ντάτολο λύθηκε μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη από το ιατρικό επιτελείο των ”ερυθρόλευκων”. Ο Αργεντινός, τελικά, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.  Ωστόσο παραμένει η απορία για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού.

 
Στον Πειραιά “βράζουν” με τις δηλώσεις του Σαμπιέρι ο οποίος είχε σπεύσει να πει δημοσίως πως ο παίκτης έχει θλάση και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες. Μάλιστα, άνθρωπος των “ερυθρόλευκων” επικοινώνησε με τον Σαμπιέρι και του ζήτησε τον λόγο για τις δηλώσεις που έφεραν αναστάτωση στην ομάδα. Ο μάνατζερ του Ντάτολο, πάντως, φαίνεται πως έχει καταλάβει το λάθος του, ενώ και στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι που θα έχουν τον παίκτη στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα και το Τσαμπιονς Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε