Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντάτολο:Κανένα πρόβλημα με τον προπονητή

Μακάρι να πείσω τον Ολυμπιακό να με αγοράσει
"Μακάρι να πείσω τον Ολυμπιακό να με αγοράσει", δήλωσε ο Ντάτολο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ευγνώμων για την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Ολυμπιακός, δήλωσε ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι σέβεται απόλυτα τον προπονητή του και την ομάδα. Ξέσπασμα Μπάντοβιτς.

Ο Χεσούς Ντάτολο μίλησε για όλα όσα γράφτηκαν, όσο αυτός βρισκόταν στη Γερμανία. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή μου, ούτε με κάποιον άλλο. Όταν υπάρχει μια διαφωνία σε κάτι, αυτό δε σημαίνει ότι οι διαφωνούντες έχουν μίσος ο ένας για τον άλλο. Σέβομαι τον προπονητή και την ομάδα. Την Κυριακή νευρίασα με την ατυχία μου, γιατί ήθελα να παίξω στο φιλικό με τη Γερμανία. Κάθε νορμάλ άνθρωπος θα νευρίαζε στη θέση μου”, δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

Ο 25χρονος χαφ, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το πέρας της περιόδου δανεισμού του από τη Νάπολι: “Όλα είναι πιθανά. Αυτό που σκέφτομαι είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και ελπιζω να πείσω την ομάδα να με αγοράσει”, κατέληξε.

Μπάντοβιτς: “Η κριτική με πεισμώνει”

Η λέξη “σεβασμός” ήταν στο επίκεντρο των δηλώσεων και του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος απάντησε στην κριτική που δέχεται. “Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εγώ βρήκα αυτή την κατάσταση, δεν τη δημιούργησα. Δεν με ενδιαφέρει αν θέλουν να μου φορτώνουν όλα τα άσχημα της ομάδας. Δεν τα παρατάω. Είμαι νέος προπονητής, με φιλοδοξίες. Δεν…κωλώνω, αντίθετα αυτή η κριτική με πεισμώνει”, δήλωσε ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” στην εφημερίδα “Goal”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε