Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ντε Ρόσι: Θα ζητωκραυγάζω για την Λάτσιο!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο μέσος της Ρόμα θα στηρίζει απόψε την αιώνια αντίπαλο της ομάδας του, ελπίζοντας η Λάτσιο να κόψει βαθμούς από την Ίντερ και να βρεθούν οι “τζιαλορόσι” αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Η Ρόμα νίκησε την Πάρμα με 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή όμως για να μείνει εκεί θέλει ένα δώρο από την Λάτσιο που υποδέχεται την Ίντερ στο Ολίμπικο. Τα συναισθήματα στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ανάμεικτα, όμως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο δίλημμα.

 
“Εάν θα ήθελα να ζητωκραυγάσω απόψε για τη Λάτσιο; Σίγουρα, ναι! Φόρτσα Λάτσιο! Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν την ίδια εμφάνιση με εκείνη της Πάρμα απέναντι σε εμάς. Στην πραγματικότητα, έχουν περισσότερα κίνητρα, επειδή θέλουν να σιγουρέψουν ότι δεν θα υποβιβαστούν”, ανέφερε ο 27χρονος μέσος.

Στη συνέχεια, ο Ντε Ρόσι υπογράμμισε: “Ελπίζω και πιστεύω ότι οι παίκτες της Λάτσιο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Είναι δύσκολο για την Ίντερ να παίζουν με την πίεση στις πλάτες τους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε