Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι… “γιόρτασε” την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό του Champions League

Φωτογραφία: EFE / ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: EFE / ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Ατλέτικο Μαδρίτης ενίοτε πάνε στον (δικό τους) παράδεισο, που δεν είναι άλλος από τον τελικό του Champions League.

Η πρόκριση των Μαδριλένων στον μεγάλο τελικό και ο αποκλεισμός (μετά τη Μπαρτσελόνα) και της Μπάγερν Μονάχου δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον “Ντεμίνιο”, που μπορεί να έπαιξε μόνο ένα χρόνο με τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος” αλλά δέθηκε με την ομάδα και κυρίως με τον νυν προπονητή της (και τότε συμπαίκτη του) Ντιέγκο Σιμεόνε.

Λίγη ώρα αφού τελείωσε το ματς στην Allianz Arena του Μονάχου και η Ατλέτικο κέρδισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να “γιορτάσει” με τον δικό του τρόπο τη νέα επιτυχία της ομάδας από τη Μαδρίτη. Με τον τρόπο που του αρέσει: χωρίς λόγια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία του αρχιτέκτονα της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε. Δεν έγραψε λέξη. Δεν χρειαζόταν άλλωστε. Το μήνυμα ήταν σαφές. Σιμεόνε και Νικολαΐδης ήταν συμπαίκτες στην Ατλέτικο το 2003 (όπως και με τον Τόρρες) και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις ακόμη και αφού ο Ντέμης Νικολαΐδης έφυγε από τη Μαδρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε