Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: “Την επόμενη φορά θα ψηφίσω…”

ΦΩΤΟ sport-fm.gr
ΦΩΤΟ sport-fm.gr

Ο παλαίμαχος επιθετικός σχολίασε -μέσα απ’ την ραδιοφωνική του εκπομπή- την πολιτική επικαιρότητα στην χώρα και ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφίσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μιλώντας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε και δικαιολόγησε τον πρωτότυπο τρόπο που θα επιλέξει να ψηφίσει την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές.

“Εγώ μετά από χρόνια βρήκα τον τρόπο που θα ξαναψηφίσω. Κάθισα και σκέφτηκα και στατιστικά. Αν δεν φωνάξεις, μιλώντας στους ψηφοφόρους, παίζοντας και ένα θέατρο, γιατί αποκλείεται σπίτι σου να μιλάς όπως μιλάς σε ένα βάθρο, δεν γίνεται. Σχεδόν όλοι κάνουν το ίδιο εδώ και 30 χρόνια.

Πρέπει να φωνάξουν, να κάνουν διακοπές για να πάρουν το χειροκρότημα ή την αποδοκιμασία γιατί θα πουν το όνομα του αντιπάλου κόμματος, θα τάξουν, θα υποσχεθούν πάρα πολλά. Στο τέλος αυτός που θα τάξει τα περισσότερα, κερδίζει. Όταν, λοιπόν, βγει αυτή η κυβέρνηση, επειδή έχει τάξει πολλά, δεν τα κάνει, άρα είμαστε απογοητευμένοι. Οπότε λέω ότι την επόμενη φορά θα ψηφίσω αυτόν που δεν θα φωνάξει και δεν θα μου τάξει τίποτα. Θα μου τάξει τα λιγότερα. Τι πιθανότητα έχω να ψηφίσω το σωστό κόμμα;” τόνισε.

Επίσης, σχολιάζοντας την τωρινή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα ο Ντέμης τόνισε “Λένε ότι για να κυριαρχήσεις στους ανθρώπους είναι πιο εύκολο να εξάψεις τα πάθη τους, παρά να υποστηρίξεις τα συμφέροντά τους. Λένε επίσης ότι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις στην πολιτική είναι να βρεις ένα πλήθος να πηγαίνει κάπου και εσύ να βγαίνεις μπροστά. Το πρώτο που θέλω να πω είναι για τον τρόπο, τη συμπεριφορά της κυβέρνησής μας. Γιατί υπάρχει θυμός; Γιατί δεν υπάρχει ευγένεια; Αυτό με ενοχλεί. Γιατί δεν μιλούν ανθρώπινα; Γιατί δεν μιλούν όπως μιλούν στους φίλους τους”, αναρωτήθηκε.

Μόλις η κουβέντα πήγε στις τηλεοπτικές άδειες και αναφερόμενος προφανώς στις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ ο Νικολαΐδης ανέφερε χαρακτηριστικά “Το να ακούω κάποιον να κατακρίνει το ανώτατο δικαστικό σώμα μου ακούγεται κάπως, απλά δεν μου κολλάει. Οι πολιτικοί μας έχουν μια συμπεριφορά, η οποία γίνεται πολύ εύκολα προσβλητική. Το πιο ενοχλητικό που μου συμβαίνει είναι να βλέπω αυτούς που μας κυβερνούν να έχουν τέτοια συμπεριφορά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε