Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ντέμης για τις επισκέψεις οπαδών στην προπόνηση: «Καλύτερα να μιλήσουν στον πρόεδρο»

Ντέμης για τις επισκέψεις οπαδών στην προπόνηση: «Καλύτερα να μιλήσουν στον πρόεδρο»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ενημερώθηκε για την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ στα Σπάτα και εξήγησε για ποιο λόγο αυτό δεν είναι σωστό. 

Αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΣΠΟΡ Fm και επεσήμανε ότι αυτές οι κινήσεις δεν οδηγούν κάπου. Πρόσθεσε ότι μπορεί να λειτουργήσουν για μια αγωνιστική αλλά δεν προσφέρουν κάτι στην ομάδα.  

Διαβάστε τι δήλωσε σχετικά με το θέμα

«Το έχω ζήσει ως παίκτης. Ο οπαδός δεν πάει για χειραψία. Μπορεί κάποιοι παίκτες να φοβηθούν για μια αγωνιστική. Οι ηχηρές προσωπικότητες δεν το βλέπουν καλά, ενώ στους ξένους δείχνει εξωπραγματικό. Έλεγα στον Δέλλα για την επίσκεψη των οπαδών της Ρόμα στην προπόνηση μετά τη νίκη με τη Λάτσιο όπου πήγαν 3.000 άτομα και μου λέει “αν είχαν χάσει θα είχαν πάει 13.000. Δεν λειτουργεί κι αν λειτουργήσει θα είναι για μια αγωνιστική. Πιο λογικό μου φαίνεται να μιλήσουν με τη διοίκηση παρά με τους παίκτες. Μερικές φορές είναι έτσι μερικές όχι. Δεν έχουν κάτι κακό στο κεφάλι τους. Νομίζουν ότι έτσι θα βοηθήσουν, όμως δεν επηρεάζει. Εμένα μια δυο φορές που μου έχει τύχει στην ΑΕΚ δεν έχει συμβεί τίποτα ακραίο. Απ’ την πλευρά του προέδρου δεν γίνεται να το αποδεχθείς. Αν υπάρχει τέτοια δίοδος ας έρθουν να μιλήσουν σε εμένα. Μόνο ο προπονητής μιλάει στους παίκτες», κατέληξε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε