Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντεμπούτο Καστίγιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αρκετά ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Άρης στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς επιστρέφουν οι Κόκε, Μενδρινός και Πρίττας, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Νέρι Καστίγιο.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν πλέον οι Κόκε, Μενδρινός και Πρίττας ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους, συνεπώς τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα ο Νέρι Καστίγιο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και από τη στιγμή που ήρθαν τα απαραίτητα έγγραφα απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς.

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έρθουν τα αντίστοιχα έγγραφα και για τον Μπομπαντίγια, ωστόσο εκκρεμεί η διευκρίνιση που έχει ζητήσει η διοίκηση του Άρη από τη γερμανική ομοσπονδία για το αν η τιμωρία πέντε αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Αργεντινό επιθετικό στις 7 Δεκεμβρίου για χτύπημα σε αντίπαλο έχει εφαρμογή και στην Ελλάδα. Ο 23χρονος άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη μαζί με τους Οριόλ και Αγτζίδη.

Παράλληλα ξεκίνησε την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
 
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Τρίτης (καθημερινά από τις 09:00 ως και τις 21:00) διατίθενται από το ARIS MOBILE εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στoν ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1, 3 και είναι 20 ευρώ, για την θύρα 2 κοστίζουν 30 ευρώ, για τις θύρες 5,6 και 9 η τιμή τους είναι 35 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 50 ευρώ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους λόγω της μεγάλης ζήτησης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε