Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντένις ο… Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως είναι ο Ντένις Ρόμενταλ που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. “Είμαι Ολυμπιακός. Ήρθα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα το πάρουμε”, οι πρώτες του δηλώσεις.

 
Ιδιαίτερα ευδιάθετος και με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε ο Ντένις Ρόμενταλ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. “Είναι πολύ όμορφα, πήγα στο προπονητικό είναι μεγάλο και εντυπωσιακό. Μου άρεσε πολύ του γήπεδο, επειδή έχω συνηθίσει να είναι κοντά οι εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο και να αισθάνομαι την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ καλό τρόπο, ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ανυπομονώ να παίξω”, ανέφερε αρχικά ο 32χρονος παίκτης.
 
Γνωρίζω ότι πρέπει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, γι’ αυτό ήρθα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με διακρίνει ο ρυθμός και η ταχύτητα. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ ευκαιρίες. Το αρνητικό, αν και δεν νομίζω ότι έχω πολλά, είναι το παιχνίδι με το κεφάλι, αλλά δουλεύω για να το βελτιώσω. Ως σύστημα προτιμώ το 4-3-3, αν και ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει το σύστημα. Απλά το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί.
Δεν έχω ρωτήσει κάποιον συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά περισσότερα ξέρω για την Ελλάδα. Σίγουρα αν είχα κάποιον μέσα από τον Ολυμπιακό να ρωτήσω θα ήταν καλύτερα.
Είχα κάποιες προτάσεις όπως μου είπε ο μάνατζερ μου, όμως η πιο σοβαρή πρόταση κι αυτή που σκεφτόμουν ήταν του Ολυμπιακού. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε πρωταθλητές κι αν όχι τα δύο το ένα σίγουρα. Είμαι Ολυμπιακός”, κατέληξε ο Ντένις Ρόμενταλ.
 
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη και το “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ το βράδυ δείπνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε