Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ντέρμπι “αιωνίων” με έπαθλο την πρωτιά στην κανονική περίοδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο και ο νικητής θα εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη και αν είναι εφικτό να καλύψουν και τη διαφορά των 4 πόντων της ήττας του στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σε μία τέτοια περίπτωση θα αγκαλιάσουν την πρωτιά αφού θα πρέπει να κάνουν 2 ήττες στα επόμενα ματς για να ανατραπεί η κατάσταση.

Ο Ίβκοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Πέρο Άντιτς που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο.

Αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αφού ξεπέρασε τα προβλήματα του, αλλά ακόμη δεν έχει ρυθμό αγώνων.

Από την άλλη ο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στον Σμιθ αλλά έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεση του. Οι “πράσινοι” θέλουν νίκη ακόμη και με 1 πόντο ώστε να πάρουν αυτοί το πλεονέκτημα έδρας.

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NET, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε