Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντέρμπι αλά… ισπανικά – Άρης-ΑΕΚ (20:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Μανόλο Χιμένεθ διασταυρώνουν σε ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά τα ξίφη τους. Τα πλάνα των δύο προπονητών.

Στον Άρη οι πανηγυρισμοί από τη νίκη στην Τούμπα έχουν κοπάσει με τον Αργεντινός τεχνικός να ζητάει ανάλογη συνέχεια. Τα προβλήματα, πάντως δεν λείπουν από τους γηπεδούχους καθώς δεν υπολογίζονται οι Πρίττας και Ρουίς, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ρονάλντο Γκιαρο.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Ο Σηφάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια Νέτο και Μίσελ θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λαζαρίδη σίγουρο στο κέντρο της άμυνας και παρτενέρ του έναν εκ των Γκιάρο ή Οριόλ.

Το δίδυμο του άξονα πρόκειται να αποτελέσει απόντος των Πρίττα και Ναφτί ο Φατί με έναν εκ των Τόχα ή Μενδρινού έχοντας στα αριστερά τους τον Κάλβο και στα δεξιά τους έναν εκ των Χαβίτο ή Τσεζνάουσκις, ενώ στην επίθεση απόντος του τραυματία Ρουίς αλλά και του ανέτοιμου Φαμπιάνο θα αγωνιστούν οι Κόκε και Τσέζαρεκ.

 
Στην αντίπερα όχθη η ανάγνωση της ενδεκάδας είναι σαφώς πιο δύσκολη καθώς δεν υπάρχει δείγμα από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός πέφτει κατευθείαν στα βαθιά, ωστόσο θέλει να φύγει νικητής από το “Κλεάνθης Βικελίδης” καθώς στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.
 
Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ: Κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα έχει ένα προβάδισμα έναντι του Αραμπατζή, λόγω της εμπειρίας του από τέτοια ματς, ενώ στο κέντρο της άμυνας Δέλλας και Μανωλάς θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι.

Στα άκρα της άμυνας Γιάχιτς και Λαγός δεν κουνιούνται ενώ γρίφος αποτελεί η μεσαία γραμμή. Πλην του Παντελή Καφέ που είναι σίγουρος, Γκέντζογλου και Ντιόπ “παίζουν” για μια θέση, όπως και οι Σκόκο – Έντερ. Μάλιστα στην προπόνηση του Σαββάτου ο Βραζιλιάνος φόρεσε φανελάκι βασικού και ο Αργεντινός ήταν με τους αναπληρωματικούς.

Τέλος στην επίθεση Τζιμπούρ και Μπλάνκο αναμένεται να ξεκινήσουν μαζί, αφού ο Χιμένεθ φαίνεται να πιστεύει στον Αργεντινό άσο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε