Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντέρμπι αποδείξεων στην Καλογρέζα – Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με συνταγή… Τούμπας και στόχο να επανέλθουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι “πράσινοι” φιλοξενούν τον “δικέφαλο” που θέλει να κρατήσει την επαφή του με την πρώτη θέση.
 

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό, μετά από πολύ καιρό, είναι εξαιρετικό καθώς με νίκη οι “πράσινοι” θα προσπεράσουν ξανά τον Ολυμπιακό και θα αποκτήσουν προβάδισμα δύο βαθμών ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένονται περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι.
 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια.
 
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Ζέκα και τον Κουίνσι. Στην επίθεση θα βρίσκονται ο Κλέιτον και ο Λέτο.
 
Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν καθώς η ομάδα θα μείνει μακριά από την κορυφή. Με οδηγό την εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει την “Ένωση” με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα τους Κοντοέ, Δέλλα, Μανωλά ή Κάλα και Καράμπελα. . Την τριάδα του κέντρου θα αποτελέσουν οι Μάκος, Βάργκας και Καφές. Στα άκρα θα παίξουν ο Λεονάρντο και ο Μπέλεκ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος.
 
Παρακολουθήστε όλα όσα θα συμβούν στο ΟΑΚΑ λεπτό προς λεπτό από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε