Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για το γόητρο και τις… διακοπές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν χάσει το βασικό τους στόχο στα πλέι οφ, όμως σήμερα από το μεταξύ τους ματς θα κριθεί το διάστημα ξεκούρασης των παικτών… Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κόκκαλης.

Η αυλαία του μίνι πρωταθλήματος πέφτει με ένα ντέρμπι που κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα είχε τεράστια βαθμολογική σημασία. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν χάσει τις ελπίδες τους για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης όμως το ματς μόνο αδιάφορο δεν είναι.

Ο νικητής θα πάρει το καλύτερο εισιτήριο του Europa League αφού θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την επόμενη σεζόν στις 19 Αυγούστου ενώ ο ηττημένος, αν ο Άρης κερδίσει τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου

Η διαφορά μεταξύ των δύο ημερομηνιών είναι τεράστια και οι δύο επιθυμούν να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση των πλέι οφ. Οι ερυθρόλευκοι βολεύονται και με την ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ με σύνθεση ανάγκης. Συνολικά 14 παίκτες έχουν μείνει εκτός για διάφορους λόγους και έτσι ο Μπάντοβιτς πήρε στην αποστολή πολλούς παίκτες από την ομάδα των νέων.

Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάτολο, Κόβατς, Γκαλέτι, Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Λεονάρντο. Ντουντού, Λούα Λούα, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Μαρέσκα και Νταρμπισάϊρ είναι στο πλούσιο απουσιολόγιο των ερυθρόλευκων.

Οι 18 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μπάντοβιτς:

Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης. 

Παραμονή του κρίσιμου ΔΣ, ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συναντήσεις με τους στενούς συνεργάτες του.

Απουσίες έχει και η ΑΕΚ που καλείται να κερδίσει για να κλείσει θετικά μία σεζόν κατά την οποία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Ο Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει στους Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς και στη θέση τους αναμένεται να αγωνιστούν οι Γιάχιτς, Νέμεθ.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις του κόσμου μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της ΑΕΚ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε