Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Ντι-νταν” για Παναθηναϊκό

Ο Αρούνα Ντιντάν εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός για να έρθει στον Παναθηναϊκό
Ο Αρούνα Ντιντάν εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός για να έρθει στον Παναθηναϊκό

Ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού…χτύπησε το “καμπανάκι” στους διεκδικητές του για να αρχίσουν τον αγώνα της απόκτησης του. Προτάθηκε ο Ομπράνιακ.

Ο Αρούνα Ντιντάν είναι απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον των “πρασίνων” και όπως δηλώνει έδωσε το “ελεύθερο” στον μάνατζερ του να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πόρτσμουθ(δανεικός από τη Λανς), θέλει να έρθει στην Ελλάδα και τους “νταμπλούχους”, όπου ένα άτομο αποτελεί επιπλέον κίνητρο…

“Έχω κάποιες προτάσεις στα χέρια μου, αλλά δεν βιάζομαι. Αν ο Παναθηναϊκός τα βρεί με τη Λανς, σίγουρα θα είναι προτεραιότητα για μένα. Θα ήταν φανταστικό να παίξω στην επίθεση με τον Σισέ”, τόνισε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr. “Αν ο Παναθηναϊκός με θέλει πραγματικά, μπορεί να με υπογράψει”, συμπλήρωσε ο παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπλάκμπερν.

Εν τω μεταξύ, ο Πολωνός Λουντοβίκ Ομπράνιακ προτάθηκε στο “τριφύλλι” και περιμένει να δεί αν η ομάδα του, Λιλ, θα προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να πάρει την απόφαση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε