Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Ντόπες” Πατέρα, Εκτός Σαριέγκι και Μαρίνος

Ο Νίκος Πατέρας ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι
Ο Νίκος Πατέρας ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι , ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μίλησε στους παίκτες. “Πονοκέφαλος” Νιόπλια για την άμυνα.

Ως το παιχνίδι της χρονιάς αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Πατέρας συνηθίζει να δίνει το παρών σε κάθε προπόνηση πριν τους αγώνες, ωστόσο σπάνια μιλάει στους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν την αξία τους και να πάρουν τη νίκη.

 
“ Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να μπείτε μέσα στο γήπεδο και να δείξετε ποιοι είστε. Θέλω να τα δώσετε όλα και να παίξετε και για τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο”, είπε ο Νίκος Πατέρας σε μια προσπάθεια να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας του.
 
Στα αγωνιστικά, τώρα, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Νίκο Νιόπλια από την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι. Ο Στέργος Μαρίνος τέθηκε οριστικά εκτός “μάχης” κάτι που συνέβη και με τον Γιόσου Σαριέγκι. Με δεδομένο ότι δεν είναι διαθέσιμοι και οι Σπυρόπουλος, Δάρλας ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αμυντική γραμμή έκτακτης ανάγκης, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Κατσουράνη με τον Μπιέρσμιρ στο κέντρο της άμυνας.
 
Την αποστολή του ντέρμπι απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Τζόρβας, Καρνέζης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος, Σισέ και Σαλπιγγίδης.

Στήριξη σε φίλαθλα πλαίσια ζητά η ΠΑΕ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά τη στήριξη του κόσμου στο αυριανό ντέρμπι, αλλά ζητά αυτό να γίνει χωρίς παρατράγουδα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της εν όψει του αυριανού αγώνα ότι περιμένει τη μαζική στήριξη που προσφέρουν συστηματικά στην ομάδα στην προσπάθειά της να πετύχει μια ακόμα σημαντική νίκη στην πορεία προς την κατάκτηση των στόχων της.

Η συμπαράσταση αυτή είναι πάντοτε σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αρκεί βεβαίως να παραμένει σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Οποιαδήποτε παρέκκλιση ή ακρότητα, οποιαδήποτε αντίδραση σε τυχόν προκλήσεις είναι σίγουρο ότι θα βλάψουν την ομάδα και θα αναχαιτίσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φωνάξτε για τον Παναθηναϊκό, στηρίξτε την ομάδα με όλες σας τις δυνάμεις και μη δώσετε σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή να υπονομεύσει την προσπάθεια της ομάδας εκμεταλλευόμενος το πάθος σας.

Αναφορικά με τη διαδικασία της εισόδου στο γήπεδο ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις Θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να εισέρχονται από τον Τομέα Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες θα μπορούν να εισέρχονται από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ).

Ειδικά για τον αυριανό αγώνα και με δεδομένο ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και δεν θα διατίθενται στο γήπεδο καλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήρια γιατί δεν θα είναι δυνατή η πρόσβασή τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε