Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ντόπες” Βαλβέρδε στους παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει και ψυχολογικά τους παίκτες του. Διαβάστε τι τους είπε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Σε ρυθμούς ντέρμπι ζουν και κινούνται όλοι στου Ρέντη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τον ευχάριστο “πονοκέφαλο” να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, ενώ όπως από την Τρίτη σας ενημέρωσε το NewsIt έχει καταλήξει τόσο στους 11 που θα ξεκινήσουν όσο και στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν. Αυτό που μένει είναι η ψυχολογική προετοιμασία που πάντα σε τέτοια ματς παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του την Τετάρτη θέλοντας να τους βάλει στο κλίμα.
 
“Από εσάς θέλω να δείξετε μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
 
Πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά και να νικήσουμε. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στον αντίπαλό μας και στο παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρεί ο κόσμος μας και θα μεγαλώσει η διαφορά μας με τον Παναθηναϊκό”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε