Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ντόπες” φιλάθλων σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου είχε συγκεντρωθεί η αποστολή της Ένωσης και πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη ντόπαραν τους παίκτες ενόψει Τούμπας. Ανάλογη κίνηση έκαναν και οπαδοί του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικέων.
Ο αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στη Τούμπα έχει πάρει και από τις δυο ομάδες τον χαρακτήρα του… τελικού
 
Η διάκριση για τους “δικέφαλους” του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι… προ των πυλών, κάτι το οποίο αναγνωρίζουν και οι οπαδοί των δυο ομάδων, που φρόντισαν σήμερα να βρεθούν κοντά στους παίκτες και να τους… ντοπάρουν ψυχολογικά.
 
Περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου είχε συγκεντρωθεί η αποστολή και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη αποθέωσαν τους παίκτες, ζητώντας τους με συνθήματα νίκη μέσα στη Τούμπα και πρόκριση στον τελικό, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα. Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν μαζί τους και ένα πανό που έγραφε: «Θα είμαστε εδώ και στο γυρισμό»!
 
Τη πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ζήτησε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι φίλαθλοι των Θεσσαλονικέων πήγαν στη Τούμπα προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ενώ τους προέτρεψαν να τα δώσουν όλα για τη πρόκριση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε