Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντου και ξύλο στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και την αστυνομία. Αποδοκιμάστηκαν Αδαμίδης και Σκόκο. Πανό κατά της διοίκησης αναρτήθηκαν στις εξέδρες. Επεισόδια και στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα για τα επεισόδια

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια σε ΟΑΚΑ και Γ. Καραϊσκάκης

Τραμπούκους και ανεγκέφαλους χαρακτηρίζει όσους έκαναν επεισόδια η ΠΑΕ ΑΕΚ

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να “ανάψουν τα αίματα” στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από νωρίς το κλίμα μύριζε…”μπαρούτι”, καθώς μερίδα οπαδών της ΑΕΚ είχε αναρτήσει πανό με τα οποία αποδοκίμαζε τη διοίκηση της ομάδας, ενώ νωρίτερα 2000 οπαδοί της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν κατά της διοίκησης σε συλλαλητήριο, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αφορμή δόθηκε με την είσοδο του Νάτσο Σκόκο στον αγώνα. Ο Αργεντινός τα…άκουσε από μερίδα οπαδών των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι του φώναξαν, μεταξύ άλλων, να φύγει από την ομάδα.

Μπάγεβιτς για Σκόκο και νυχτοπερπατήματα

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική. Οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν από το “πέταλο”, κατευθύνθηκαν προς στα επίσημα και τον Στ.Αδαμίδη και τον αποδοκίμασαν. Έσπασαν τα κυγκλιδώματα και κάπου εκεί επενέβη η αστυνομία και ακολούθησαν συμπλοκές. Παράλληλα, στον αγωνιστικό χώρο είχε δημιουργηθεί ένα άλλο “μέτωπο”. Η ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία διέλυσε προσωρινά τους “θερμόαιμους”, ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΚ αποχώρησε από τα επίσημα. 

Εν τω μεταξύ, ο διαιτητής είχε διακόψει τον αγώνα(στο 57ο λεπτό) και οι παίκτες παρακολουθούσαν τα τεκτενόμενα από το κέντρο του γηπέδου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι μετά από 8 λεπτά διακοπής, αλλά η κατάσταση στις εξέδρες του ΟΑΚΑ παρέμενε έκρυθμη.

Όταν ο αγώνας τελείωσε, τα επείσόδια συνεχίστηκαν έξω από το γήπεδο, στον χώρο μεταξύ της Θύρας 35 και του πετάλου, καθώς οπαδοί επιχείρησαν να πλησιάσουν στην είσοδο των αποδυτηρίων και των επισήμων. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, από τις οποίες τραυματίστηκαν αστυνομικοί. Παράλληλα, κάηκε μια καντίνα και μπουτίκ του Παναθηναϊκού.

Τα επεισόδια εκτονώθηκαν 15 λεπτά αργότερα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους οπαδούς στον ηλεκτρικό σταθμό “Ειρήνη”, όπου και διαλύθηκαν.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρας Τρίπολης. Το σκορ άνοιξε ο Ράφικ Τζεμπούρ στο 47ο λεπτό, μετά από την “συστημένη” πάσα του Νέμεθ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Καφές στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε