Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Ντου” στη Σούπερ Λιγκα από ΑΕΚτζήδες! – 50 προσαγωγές

“Ντου” στη Σούπερ Λιγκα από ΑΕΚτζήδες! – 50 προσαγωγές

Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας την ώρα που συνεδρίαζε για τις έξι ομάδες που δεν πήραν άδεια, πέταξαν γιαούρτια, καρέκλες και αποχώρησαν. Σάντουιτς και ύβρεις κατά του Σάββα Θεοδωρίδη. Λιποθύμησε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Παντελής Τσιλαλίδης.

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για τις 6 ομάδες ( ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα) που δεν πήραν άδεια από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία, εισέβαλαν μέσα στο κτίριο και αφού πέταξαν γιαούρτια, καρέκλες και διάφορα άλλα αντικείμενα αποχώρησαν. Οι, περίπου, 100 οπαδοί απέτρεψαν τους κάμεραμαν και τους φωτογράφους να τραβήξουν πλάνα.

Τα άτομα που ήταν στην είσοδο προσπάθησαν να προφυλαχθούν και κάποιοι ανέβηκαν στον όροφο όπου γινόταν η συνεδρίαση. Από την ένταση ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Παντελής Τσιλαλίδης λιποθύμησε χωρίς, ευτυχώς, πιο σοβαρές συνέπειες.

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία, οι δυνάμεις της οποίας μέχρι τότε ήταν απούσες.

Επεισόδιο προκλήθηκε και όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης έφτασε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Οι οπαδοί της ΑΕΚ τον έβρισαν και του πέταξαν ένα σάντουιτς, ωστόσο εκείνος αν και φανερά ενοχλημένος δεν αντέδρασε.

Μετά από την εξέλιξη το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αναβλήθηκε, χωρίς ακόμα να έχει οριστεί το πότε θα συνεχιστεί.

Μετά το συμβάν οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα γραφεία του Πέτρου Παππά. Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκαναν 50 προσαγωγές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε