Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ντούντου: “Θα μείνω στον Ολυμπιακό μέχρι τέλους”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δεσμέυτηκε ότι θα μείνει στους “ερυθρόλευκους”. “Δεν θα κάνω επέμβαση”!

Ο Ντούντου, δήλωσε-μέσω του προσωπικού του blog- πανέτοιμος για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας του με την ομάδα, μετά τις διακοπές που έκανε και διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά:

“Φτάνει η ώρα της επιστροφής στη ρουτίνα, μια ρουτίνα η οποία για μένα είναι εξαιρετική. Ελπίζω να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο αυτή την προετοιμασία. Έχω ξεκουραστεί αρκετά και εκμεταλλεύτηκα πολύ τις διακοπές περνώντας τις με φίλους και την οικογένειά μου.

Είμαι πολύ καλά με τον τραυματισμό μου. Ελπίζω να μην ξανανιώσω ποτέ τίποτα. Ότι λέγεται για τον τραυματισμό μου είναι όλα ψέματα. Δεν θα κάνω καμία επέμβαση. Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγεία μου για να μπορέσω να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα μου.

Τρέφω μεγάλη εκτίμηση και έχω μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να μείνω σε αυτή μέχρι τέλους. Δεν βλέπω την ώρα για να ξαναβρώ την φόρμα μου.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχω μεγάλη αγωνία για να αρχίσει. Θα υποστηρίζω τη Βραζιλία και την Ελλάδα. Στοιχηματίζω στη Βραζιλία που τη θεωρώ το μεγάλο φαβορί όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την Αργεντινή, την Ολλανδία και κυρίως την Ισπανία την οποία βλέπουμε να μεγαλώνει κάθε χρόνο και να μας εκπλήσσει όλους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε