Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ντουντού και με την… βούλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ντουντού Σεαρένσε πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 38 μηνών με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ η ομάδα της Βραζιλίας έβγαλε από τα ταμεία της 1,1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 75% των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό.

«Για μένα είναι μία πρόκληση η επιστροφή μου στη Βραζιλία και ακόμη περισσότερο για μία ομάδα όπως η Ατλέτικο», δήλωσε ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Διαπραγματευόμασταν από την Τετάρτη και από την πρώτη στιγμή είχα πει πως με ενδιέφερε αυτή η μετακίνηση. Ήθελα να επιστρέψω, να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και να εξελιχθώ. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και-ποιος ξέρει-ίσως καταφέρω να κληθώ ξανά στην εθνική Βραζιλίας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ ωραία στην Ευρώπη, αλλά πάντα είναι καλύτερα στην πατρίδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό από το βραζιλιάνικο».

Παράλληλα, δεν δίστασε να θέσει ψηλά τον πήχη για τη νέα του ομάδα: «Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε μια ομάδα και να μην είμαι πρωταθλητής ή να περνά ένας χρόνος χωρίς τίτλο. Πιστεύω πως η Ατλέτικο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να το ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε