Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο 100άρης Νικοπολίδης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και του χρόνου άφησε ο Νικοπολίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 ευρωπαϊκών συμμετοχών, χαρακτήρισε αποτρόπαιη την επίθεση στον Τζόρβα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Από τον Ιούνιο κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο με διπλούς αγώνες με Σλόβαν και Σέριφ. Περάσαμε στους ομίλους που ήταν ο βασικός στόχος. Αρχίσαμε πολύ νωρίς και αυτή η αγωνιστική δράση από το καλοκαίρι μας έφερε προβλήματα το Σεπτέμβριο και τον Οκτρώβριο. Μέσα στις ατυχίες που είχαμε με παίκτες καταφέραμε να αναδείξουμε Ελληνες παίκτες. Κερδίσαμε παίκτες όπως ο Μήτρογλου, ο Γκαλίτσιος, ο Λεονάρντο, που δεν είχαν πολύ χρόνο πέρυσι. Το οπλοστάσιο του Ολυμπιακού μεγαλώνει και με την επιστροφή των τραυματιών το ρόστερ θα μεγαλώσει και οι επιλογές του προπονητή θα είναι περισσότερες. Αξιοποιήσαμε την έδρα μας, πήραμε 9 βαθμούς και τα υπόλοιπα ήταν εύκολα.”

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, που πολλοί τον χαρακτηρίζουν τσούκου-τσούκου μπολ.

“Δεν θα το έλεγα τσούκου-τσούκου μπολ. Θα έλεγα τη διατήρηση του ρυθμού που βολεύει την ομάδα. Η εξήγηση είναι ότι προσπαθούμε να διατηρήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού σε επίπεδα που είναι καλά για μας. Δεν θέλουμε να αυξήσουμε το ρυθμό γιατί δε μας βολεύει το σύστημα.”

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ μίλησε για την φερόμενη επίθεση με αεροβόλο κατά του Αλέξανδρου Τζόρβα.

“Αν έγιναν πραγματικά, αν πυροβολήθηκε ο Αλέξης, είναι αποτρόπαιο γεγονός. Το καταδικάζουμε όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι φίλαθλοι. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το προστατεύουμε, να προστατεύουμε τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να παρθούν μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή όλων των παιχνιδιών και την προστασία των παικτών. Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις το 2010 που φτάνουμε τώρα. Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει, όλοι καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή, αν όντως έχει συμβεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε