Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Ακαλέ και η… περίπτωση Βαλντέζ

Ο Ακαλέ και η… περίπτωση Βαλντέζ
Για μία ακόμα μέρα, τα Γαλλικά δημοσιεύματα ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και το διαφαινόμενο ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό. Τους Πειραιώτες παρουσιάζουν ως φαβορί για την απόκτηση του Παραγουανού επιθετικού της Χέρκουλες γερμανικά δημοσιεύματα.
Πιο συγκεκριμένα, η “Equip” γράφει πως ενδιαφέρεται για τον Κανγκά Ακαλέ, ο οποίος απασχόλησε σοβαρά επί εποχής Ίβιτς τους “ερυθρόλευκους”.
 
Ο διεθνής Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, καθώς η Λανς, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ακαλέ, ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως ο παίκτης έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του Κατάρ.
 
Όσον αφορά την περίπτωση του Νέλσον Βαλντέζ, γερμανικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους “ερυθρόλευκους” ως φαβορί για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ από την Έρκουλες.
 
Συγκεκριμένα, η γερμανική ιστοσελίδα “freenet” παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα για τους παίκτες που θα αποτελέσουν στόχους μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων (προέρχονται αποκλειστικά από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τις πρώτες κατηγορίες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων).
 
Οι Γερμανοί επέλεξαν τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές των Γουέστ Χαμ, Μπέρμιγχαμ από Αγγλία, Χέρκουλες, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από Ισπανία, Σαμπντόρια, Μπάρι από Ιταλία και Λανς, Μονακό από Γαλλία. Όσον αφορά λοιπόν την υποβιβασμένη Χέρκουλες, οι συντάκτες του συγκεκριμένου ρεπορτάζ στάθηκαν στον Νέλσον Βαλντέζ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος.
 
“Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ και της Ντόρτμουντ θα αγωνίζεται από του χρόνου στη Segunda Division με την Χέρκουλες, με την αξία του να ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός από τον Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως έχουν ήδη γίνει επαφές” αναφέρει το δημοσίευμα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε