Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Αλαφούζος απειλεί: “Δεν θα μπει η NOVA στη Λεωφόρο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στα πρόθυρα… πολέμου! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός φέρεται να στηρίζει την πρόθεση των “μικρών” ΠΑΕ και καλεί τη NOVA να μην επιμείνει στην ενεργοποίηση των ρητρών, αλλιώς απειλεί να μην επιτρέψει τη μετάδοση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο και του έκανε γνωστή την απόφαση του “τριφυλλιού” να μην επιτρέψει την είσοδο των συνεργείων της ΝΟVA στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μετάδοση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (4 Δεκεμβρίου), αν το συνδρομητικό κανάλι δεν αλλάξει στάση!

Ο ισχυρός άντρας των “πρασίνων” φέρεται να τόνισε ότι η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος ανήκει -για τις δύο πρώτες αγωνιστικές- στην κυβέρνηση και για την ενδέκατη αγωνιστική στην Επιτροπή Εξομάλυνσης και συνεπώς η ευθύνη δεν βαραίνει τις ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλαφούζος κάλεσε τη Nova να καταβάλει τα οφειλόμενα που φέρονται να αγγίζουν προς όλες τις ΠΑΕ τα 6 εκατ. ευρώ. Εκτός του Παναθηναϊκού, στην ίδια… κατεύθυνση φέρεται να είναι η ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα τις θέσεις του…

Να τονίσουμε πως τη Δευτέρα η Superleague αναμένεται να στείλει εξώδικο στη Nova ζητώντας την καταβολή των χρημάτων και την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της Λίγκας με θέμα τα τηλεοπτικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε