Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Αλαφούζος ψάχνει τον “αόρατο” Πρίγκιπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να βρει τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ αλλά δεν τα έχει καταφέρει και όσο περνάνε οι μέρες οι επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη ιστορία, αυξάνονται.

Με δηλώσεις του στην Sportday, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι έχει κάνει προσπάθειες για να βρει τον Πρίγκιπα του Βλάση Τσάκα και να μιλήσει μαζί του, αλλά ως τώρα δεν έχει καταφέρει τίποτα:

“Έχουμε βρει στοιχεία του, αλλά τον ίδιο δεν μπορούμε να τον βρούμε. Είναι άφαντος. Δεν έχουμε κατορθώσει να τον βρούμε. Έχει αναλάβει μία εταιρεία να τον φέρει σε επαφή μαζί μου. Έχουμε βρει γύρω γύρω κάποιους ανθρώπους, αλλά τον ίδιο πουθενά. Δεν εμφανίζεται. Εγώ ξέρω ότι αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάτι, έρχεσαι σε επαφή εσύ ο ίδιος με αυτόν που το έχει. Τι να πω; Κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται οι επιφυλάξεις μου για τη συγκεκριμένη ιστορία.”

Η οικογένεια του Φεϊζάλ έχει κατασκευαστική εταιρεία αλλά δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Πρίγκιπας επιθυμεί να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. 

Όσον αφορά στον επόμενο έλεγχο της UEFA , ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ τόνισε: “Προχωράμε με μεγάλο κόπο και προσπάθεια για να είμαστε εντάξει και στις νέες ημερομηνίες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε