Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Άρης ζητάει να μη γίνει σήμερα το ματς με τον Πανσερραϊκό για λόγους ασφαλείας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με επιστολή που έστειλε στη Σούπερ Λίγκα ο Άρης εξέφρασε την επιθυμία της να μην διεξαθχούν σήμερα τα τελευταία 23 λεπτά του αγώνα στις Σέρρες αφού δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του.

Η επιστολή του Άρη

O ορισμός του αγώνα για σήμερα, με τις συνθήκες που πρόκειται να γίνει η πλήρωση του γηπέδου απο τους οπαδούς και των δύο ομάδων, θεωρούμε ότι δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με απρόβλεπτες συνέπειες και για τις οποίες η ομάδα μας δεν θα φέρει καμία ευθύνη απολύτως.

Kαταρχήν έγινε γνωστό ότι η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για τους οπαδούς και αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δυνατόν να ελέγξουμε αν αυτοί που θα πάνε στις Σέρρες θα είναι οι ίδιοι.
Θα είναι ανεξέλεγκτη η προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων και είναι δυνατόν να παρεισφρύσουν διάφορα στοιχεία και φίλαθλοι άλλων ομάδων, με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια, τα οποία μπορεί να ζημιώσουν και τις δύο ομάδες.
H ΠAE Aρης, από την πλευρά της, για το λόγο αυτόν αλλά και για άλλους λόγους που θα αναλύσουμε ζητάει τη μετάθεση του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Eνας ακόμη λόγος που επιβάλλει την αναβολή του αγώνα είναι και το γεγονός ότι την ώρα που χιλιάδες οπαδοί της ομάδας μας θα μεταβαίνουν στις Σέρρες άλλοι οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης θα μεταβαίνουν από τις γύρω περιοχές στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της ομάδας τους και είναι σίγουρο ότι θα συναντηθούν σε διάφορα σημεία της Eγνατίας Oδού και της εθνικής, με πιθανό αποτέλεσμα τη δημιουργία επεισοδίων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε