Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Αστέρας “πλήγωσε” τον Τσιώλη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο εύστοχος και με γκολ των Μπαράλες και Καράσκο επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” πληγώνοντας τον πρώην προπονητή του.

Το LIVE του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά εύστοχοι. Αρχικά στο 13ο λεπτό από την εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη ο Μπαράλες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 39΄ ο Καράσκο έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ διπλασίασε το προβάδισμα του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και απείλησε με τον Κυβελίδη στο 50΄και τον Ίλιτς στο 69΄, ενώ ο Αστέρας έριξε μεγαλύτερο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία και επιχείρησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, ωστόσο το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΣΙΩΛΗΣ):
Βελλίδης, Στρούνα (46′ Κυβελίδης), Μπέριος (64′ Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Βίλα, Κοροβέσης (46′ Σονγκό), Ίλιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (68′ Πολ), Καράσκο (76′ Σέτι), Μπαράλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε