Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ο Δημητριάδης μου’πε γ… το μ… της μάνας σου”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έξαλλος ο Γιώργος Δώνης με τον Βασίλη Δημητριάδη, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Αποκάλυψε πως τον έβριζε την ώρα του ματς.

Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” υποστήριξε πως ο γενικός αρχηγός της Ένωσης έβρισε τη μάνα του, ενώ τον χαρακτήρισε “… μεγάλο αλήτη που πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ”!

“Τον ενδιαφέρουν μόνο οι τραμπουκισμοί και είναι απλά ένας πολύ μεγάλος αλήτης μετά τα σημερινά”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Γιώργου Δώνη:

“Θα ήθελα να ήταν εδώ μπροστά για να του τα πω πρόσωπο με πρόσωπο αλλά θα τα πω στη συνέντευξη Τύπου. Είναι αδιανόητο όταν έχεις κάνει και διακοπές μαζί με κάποιους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο και ένα αποτέλεσμα να λες σε κάποιον φίλο σου το μ… της μάνας σου. Όπως σας το λέω. Μιλάω για τον Βασίλη Δημητριάδη που απλά πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ, τον ενδιαφέρουν μόνο οι τραμπουκισμοί και είναι απλά ένας πολύ μεγάλος αλήτης μετά τα σημερινά. Ήρθε στη φυσούνα χωρίς λόγο να με χτυπήσει και μου είπε αυτό για το μ… της μάνας μου. Τραγικά πράγματα.

Για μένα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να τον απολύσει, να τον διώξει αμέσως. Είχαμε αντιπαραθέσεις και στον τελικό κυπέλλου αλλά και τι έγινε; Τι φταίνε οι μανάδες μας; Για το ποδόσφαιρο; Πρέπει να έχουμε ένα επίπεδο μεταξύ μας. Με όλους στην ΑΕΚ τα πάω καλά με εξαίρεση φυσικά αυτόν για τον οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα. Με τον Βαμβακά, τον Πανταζή, τον Κωστένογλου μιλάω συνέχεια. Σταματήστε κι εσείς να λέτε ότι ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα. Πληρώθηκα τον πρώτο χρόνο μου, έχω επαφή με τους ανθρώπους της, τι έγινε δηλαδή επειδή απολύθηκα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε