Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Διούδης “σταμάτησε” την ανατροπή του Αστέρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία πήρε η ομάδα του Άρη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. 1-1 το τελικό σκορ, με τους Θεσσαλονικείς να… γλυτώνουν στο τέλος την ήττα, χάρις τον Διούδη που απέκρουσε το πέναλτι του Εγκόν (85′).

Πρώτη φετινή εντός έδρας βαθμολογική απώλεια για τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στον Άρη (1-1). Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Άρη παρά του ότι είχε την ευκαιρία να φτάσει και στη νίκη με τον Έγκον να έχει ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι.

Πολύ καλός ρυθμός στο παιχνίδι στην Τρίπολη στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να έχουν πρόβλημα στη μεσαία τους γραμμή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια φάσεις. Οι “κίτρινοι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 23′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιώτα.

Ο Τσιώλης προσπάθησε να… συμμαζέψει το κέντρο του και να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή με την έναρξη της επανάληψης, βάζοντας τους Κουρμπέλη και Ντε Μπλάσις. Ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει, όμως ο Άρης ήταν κίνδυνος-θάνατος στην αντεπίθεση. Οι Αρκάδες έδειξαν ανήμποροι να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα και αφού ο Άρης έχασε καλή ευκαιρία με τον Γιαννιώτα (72′), έκαναν το 1-1 με το αυτογκόλ του Γιαννίτση..

Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά για να πάρουν τη νίκη, είχαν δοκάρι με τον Έγκον στο 81, αλλά το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη δεν ήρθε ποτέ, αφού το πέναλτι που κέρδισαν στο 84′ το απέκρουσε ο Διούδης. Μοιραίος και σε αυτή την φάση ο Εγκον, που ηττήθηκε από τον πορτιέρε των “κίτρινων”.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (46’ Κουρμπέλης), Καρντάσιο (46’ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (67’ Έγκον), Ναβάρο. 

Στον πάγκο: Μπαντής, Γιαλούσης, Κωστούλας, Ρούσσης. 

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (80’ Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Μιγκέλ, Σούνας, Τριανταφυλλάκος (64’ Αγγελούδης), Γιαννιώτας (87’ Παπαζαχαρίας). 

Στον πάγκο: Γκούσεφ, Ψυχογιός, Τσουκάνης, Καπετάνος. 

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών) 
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) 
Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε