Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Ερασιτέχνης στηρίζει Μαρινάκη: Η παρουσία του ενοχλεί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης των “ερυθρόλευκων”.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για “… πόλεμο λάσπης” και αποδίδει αυτόν στο γεγονός ότι η παρουσία του στον προεδρικό θώκο των πρωταθλητών Ελλάδας ενοχλεί.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εξέδωσε ομόφωνα την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
“Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τη στοχοποίηση του Προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την εισαγγελική έρευνα και το πόρισμα για τα ύποπτα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον παράνομο στοιχηματισμό.
 
Παρά το γεγονός ότι τίποτα ποινικά κολάσιμο δεν προκύπτει από την εν λόγω έρευνα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα έχουν επιδοθεί για μία ακόμη φορά σε έναν πόλεμο λάσπης εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του προέδρου του, με προφανή στόχο να τους πλήξουν πολύπλευρα.
 
Είναι φανερό ότι η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο και στην προεδρία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενοχλεί, διότι εξασφαλίζει τη συνέχιση της κυριαρχίας της ομάδας αφού επενδύει και ενισχύεται τη στιγμή που οι ανταγωνιστές της αδυνατούν όχι μόνο να ενισχυθούν, αλλά και αποδυναμώνονται παραχωρώντας ποδοσφαιριστές.
Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. είναι βέβαιο ότι η λάσπη που εκτοξεύεται θα γυρίσει στους υπαίτιους της άθλιας αυτής προπαγάνδας.
 
Καλεί τους φιλάθλους του Συνδέσμου να παραμείνουν συσπειρωμένοι δίπλα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και με την βεβαιότητα ότι η ομάδα υπό την Προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα πάει ακόμη καλύτερα, ακόμη ψηλότερα και θα συνεχίσει να γράφει ένδοξες σελίδες στην ιστορία της που μας κάνει όλους υπερήφανους.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε