Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ο Φερέιρα έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Γκούμας τόνισε ότι αν ο Φερέιρα είχε φύγει νωρίτερα τότε ο Παναθηναϊκός θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στον Sentra FM…

Για το πώς εξηγείται η αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα:

 
«Η διαφορά έχει να κάνει με το πώς εμπνέει ο κάθε προπονητής. Ο Φερέιρα δεν μπορούσε να πάρει το μέγιστο από τον κάθε παίκτη. Υπήρχε μια κακομοιριά, έφταιγε το ένα, έφταιγε το άλλο. Δεν μπορούσε να βελτιώσει την ομάδα. Ο Ρότσα ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη και πήρε το μέγιστο από τον κάθε παίκτη. Ο Φερέιρα έπρεπε να φύγει πιο νωρίς, ο Παναθηναϊκός θα είχε κερδίσει περισσότερα και θα ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το θέμα είναι να στηρίζουμε τον προπονητή μία, δύο, τρεις φορές, αλλά αν η ομάδα δεν γίνεται καλύτερη και δεν εννοώ μόνο να κερδίζει, αλλά τον τρόπο που παίζει και ας χάνει, τότε πρέπει να φύγει. Με τον Φερέιρα ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ στάσιμος».
 
Για την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που δεν φάνηκε στο ντέρμπι:

«Δεν έχει να ζηλέψει ο Παναθηναϊκός κάτι. Σε θέμα ποιότητας δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Χθες στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος».

 
Για το αν είχε αναλάβει ο Ρότσα από το καλοκαίρι:

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αλλά θα ήταν πιο ανταγωνιστικός και πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις».

 
Για το αν ο Ολυμπιακός «σνόμπαρε» το ντέρμπι λόγω της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς:

«Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερο πάθος και θέληση και φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του έπεφταν πρώτοι στην μπάλα και κέρδισαν σχεδόν κάθε μονομαχία. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για το τρίτο γκολ που θα του έδινε τη νίκη για να αποδείξει πως είναι άδικη η διαφορά στους βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Αποκάλυψη για μένα ήταν ο Μαυρίας».

 
Για τον Χάρη Μαυρία:

«Ο Μαυρίας έδειξε το ταλέντο του και πως έχει τεράστιες δυνατότητες. Πήρε σχεδόν όλη την ομάδα στην πλάτη του. Θα έχει λαμπρό μέλλον εάν συνεχίσει έτσι, θα καταφέρει πολλά και μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Και στις δηλώσεις του φαίνεται πως είναι προσγειωμένος και πως δεν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα».

 

Για το χθεσινό ντέρμπι σε σύγκριση με παλιότερα ντέρμπι:

«Σε σχέση με άλλα ντέρμπι ήταν από τα καλύτερα της δεκαετίας. Σε παλιότερα ντέρμπι είχαμε λιγότερες ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός βέβαια είχε περισσότερες αλλά ήταν ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες».

 
Για το αν πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός για την ισοπαλία:

«Δεν ξέρω αν πανηγυρίζει για την ισοπαλία. Θεωρώ πως δεν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Όμως υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα ανακάμπτει. Στην αρχή της σεζόν μάζευε τα συντρίμμια της. Γι αυτό υπάρχει ικανοποίηση για την βελτίωση και όχι επειδή έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό».

Το ντέρμπι “αιωνίων” είχε νικητές!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής (VIDEOS)

“Μάγεψε” τους κατασκόπους ο Μαυρίας – Τι δήλωσε

Καταγγελίες και επίθεση σε Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου

Ρότσα: Με κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε νικήσει άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε