Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Φορτούνης στην Εθνική Ελπίδων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης θα αντικαταστήσει τον Φετφατζίδη στην Εθνική Ελπίδων για τα παιχνίδια με την Τσεχία (08-12/ 10).

Ο Γιώργος Γεωργίαδης χρειάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του την τελευταία στιγμή μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Σαμαρά και την κλήση του Φετφατζίδη από τον Σάντος στην πρώτη ομάδα.
 
Οι άλλοι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Βασίλης Πλιάτσικας (Σάλκε), Αστέρης Γιακουμής (ΠΑΟΚ), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός),Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός),Ανέστης Αργυρίου(ΑΕΚ), Αρης Σοϊλέδης (ΟΦΗ), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Δημήτρης Γιάντσης (Κέρκυρα), Θοδωρής Βασιλακάκης (SKODA Ξάνθη), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Τρίκαλα), Γιώργος Κατσικάς (Ηρακλής), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος).
 
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 (Ελλάδας) στο γήπεδο “Τσανς Aρίνα” της πόλης Γιάμπλονετς και ο δεύτερος την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε