Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Ο Φώτσης ζητάει τα δεδουλευμένα για να φύγει απ’την Αρμάνι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πατέρας του Αντώνη Φώτση έβαλε τα πράγματα στη θέση του, ξακαθαρίζοντας ότι ο γιος του το μόνο που αξιώνει από τη Αρμάνι είναι τα δεδουλευμένα του και την ελευθέρας του ώστε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Φώτσης μίλησε στον Sentra FM…

Για το αν ο γιος του θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό; «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, από τον Αντώνη μάλλον και έτσι δεν μπορώ να σας δώσω μια δεσμευτική απάντηση»

Για το τι απαιτεί η πλευρά του Φώτση ώστε να δεχθεί να αποχωρήσει από την Αρμάνι;
«Ο καθένας έχει έναν τρόπο που τα λέει. Για να μιλάμε για πράγματα τα οποία εξαρτώνται μόνο απο εμάς, ο Αντώνης θέλει τα δεδουλευμένα του, ειναι κάποιο μικρό ποσό ακόμη και να μείνει ελεύθερος. Για πράγματα που λέει η Αρμάνι ή διαρρέουν οι δημοσιογράφοι ή οποιοσδήποτε δεν είναι υπεύθυνος ο Αντώνης. Ο Αντώνης είναι υπεύθυνος για αυτά που λέω τώρα. Ότι δηλαδή θέλει μόνο τα δεδουλευμένα του».

Για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να «πιάσει» στην ομάδα του Μιλάνο;
 «Είναι πράγματα τα οποία ειναι φανερά νομίζω. Πολλοί έχουν γνώμη, ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική από το πόστο του. Σημασία έχει ότι φτάσαμε τώρα εδώ. Εντάξει δεν θέλω να δικαιολογήσω πράγματα, ούτε και ο Αντώνης. Αν φταίει κάποιος περισσότερο ή λιγότερο έιναι κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί ανάλογα και εκτιμάται απο κάθε ομάδα και απο την πρόταση που έχει και απο την συνέχεια μάλλον που θα υπάρχει. Ο Αντώνης δεν έχει προβλήματα για να βγάλει κάποια πράγματα που έχει. Ή τώρα ή πριν πέντε μήνες έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και η συνέχεια θα τον δικαιώσει».
 
Για το πώς θα αντιδράσει αν οι «παράλογες» απαιτήσεις της Αρμάνι συνεχιστούν:«Εντάξει είναι κάποια πράγματα τα οποία είναι υπεράνω διαδικασιών. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε την Αρμάνι. Ο Αντώνης μπορεί να κάνει αυτό που έχει υπογράψει στο συμβόλαιο του και αυτό σέβεται».
 
Για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση: «Το σκεπτικό του Αντώνη ήταν το εξής: Από την στιγμή που ξεκίνησε μια διαδικασία από την ομάδα του την Αρμάνι ο Αντώνης δεν είναι ευχαριστημένος να συνεχίσει και να έχει απέναντι του κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο κάποια στιγμή σκέφτηκαν ότι μπορεί ο Αντώνης να μην είναι στην ομάδα».

Για το πώς χειρίστηκε το θέμα όταν μαθεύτηκε ότι η Αρμάνι προτίθεται να τον παραχωρήσει:
 «Τους το είπε κιόλας. “Αν εσείς δεχθείτε αυτά τα πράγματα τότε μπορούμε να συζητήσουμε, τουλάχιστον όσον αφορά αφορούν εμένα προχωράμε. Αν δεν τα δεχθείτε και δεν γίνει η μεταγραφή εγώ είμαι αθλητής σέβομαι το συμβόλαιο, αλλά απέναντί μου θα έχω κάποιους ανθρώπους με τους οποίους δεν θα έχω τις καλύτερες σχέσεις, ούτε θα τους βλέπω με το καλύτερο μάτι, όπως ήταν πριν”. Είχε και μέσα στην χρονιά μια-δύο προτάσεις και εκτός Παναθηναϊκού για να φύγει από την Αρμάνι όταν μαθεύτηκε ότι μπορεί να φύγει και έδινε ο Παναθηναϊκός κάποια χρήματα. Αλλά δεν είναι της στιγμής».

Ο Μπατίστ εξηγεί γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό

Ο… τελικός είναι σήμερα για τον Ολυμπιακό

4 αγωνιστικές σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τα επεισόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε