Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Γκαλέτι πήρε θέση για τη διαφωνία με τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός είχε προαναγγήλει ότι θα μιλούσε για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με το συμβόλαιο του. Το έπραξε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας και δήλωσε, πιστός στον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα του Λουτσιάνο Γκαλέτι:

“Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού.

 
Όπως ήδη ανέφερα στη σύντομη δήλωσή μου την περασμένη Πέμπτη, η κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν είναι καθόλου ευχάριστη για μένα, καθώς επίσης, ότι δεν είναι ακριβώς όπως γράφτηκε και πέρασε στον Τύπο. Θα ήθελα λοιπόν να προσθέσω τα εξής:
 
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα επιθυμούσα πιο πολύ από οτιδήποτε, να συνεχίσω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να κερδίσουν και άλλους τίτλους και να χαιρόμαστε τις αξέχαστες στιγμές. Πόσο μάλλον εγώ, που θα ήθελα να χαίρομαι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που μου εμπιστεύτηκαν, για να αποδεικνύουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτή τη χώρα.
 
Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την δική μου πίκρα. Ήμουν στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και τις προσωπικής μου ζωής και ξαφνικά άλλαξαν όλα. Προσπάθησα πάρα πολύ να επανέλθω αλλά δυστυχώς δεν το κατόρθωσα και θα πρέπει να μάθω να ζω κάτω από άλλες συνθήκες, καθώς επίσης να κοιτάξω το μέλλον από άλλη οπτική γωνία.
 
Ξέρω δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά έτσι είναι η ζωή και εγώ θα το παλέψω. Αν και δεν θα φορέσω πια την φανέλα με το 7, δεν θα πάψω να είμαι ένθερμος οπαδός του Ολυμπιακού για πάντα. Αυτό το συναίσθημα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Όπου και αν βρεθώ θα λέω πάντα τα καλύτερα για την ομάδα και τους φιλάθλους της, οι οποίοι μου έδειξαν τόση αγάπη. Για όλα αυτά με στεναχωρεί πολύ το γεγονός, ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς πως θέλω να επωφεληθώ της καταστάσεως. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος χαρακτήρας και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά το ξέρουν.
 
Όσον αφορά λοιπόν την διάσταση απόψεων που υπάρχει μεταξύ εμού και του συλλόγου, όντως υπάρχει μία διαφορά που αφορά κάποια χρήματα που ουσιαστικά ήταν της περασμένης σεζόν, πράγματα για το οποίο εγώ ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα, ούτε πίεσα για την καταβολή τους. Πάντα καταλάβαινα ότι μπορεί να υπάρχουν στιγμές δυσκολίας για το σύλλογο. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο του συμβολαίου, εκεί που όντως υπάρχει διάσταση απόψεων, θέλω να σημειώσω πως εγώ, ποτέ δεν απείλησα για καταγγελίες όπως γράφτηκε, όμως θα μου άρεσε αν υπήρχε μια πρόταση για αυτό, για την οποία θα ήμουν πάντα ανοικτός να ακούσω και να συζητήσω για να βρεθεί μία λύση.
 
Για το λόγο αυτό ταξιδεύω άμεσα στη Μαδρίτη για να συναντηθώ με τον άνθρωπο που χειρίζεται το θέμα για λογαριασμό μου, γιατί ακριβώς αυτή η κατάσταση που παρουσιάζει μία άσχημη εικόνα για μένα στον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι κάτι που με στεναχωρεί πάρα πολύ.
 
Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια για προσωπικά θέματα. Θα ήθελα όμως να ξέρουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ότι το μόνο που κάνω είναι ό,τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας, για το καλό του και το καλό της οικογένειάς του.
 
Επίσης, επειδή έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί σας από την ημέρα που ήρθα, πάντα ένιωθα σαν να έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και επουδενή δεν θα ήθελα να μείνει καμία κακή ανάμνηση από εμένα. Θα ήθελα πάντα να μπορώ να γυρίζω στην Ελλάδα και να υποστηρίζω την ομάδα, σαν ένας απλός οπαδός της.
 
Ελπίζω έστω και αργοπορημένα, ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει και να βρεθεί η λύση, γιατί δεν θα μου άρεσε, όλα όσα έζησα στον Πειραιά αυτά τα χρόνια, που ήταν από τα καλύτερα στην ποδοσφαιρικής και όχι μόνο ζωής μου, να στραβώσουν στο τέλος.
 
Εγώ βάζω τα δυνατά μου και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες που μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να φανώ ως ο κακός, που θέλησε να επωφεληθεί της καταστάσεως.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε