Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Γκιγιέρμο έδωσε το “φιλί της ζωής” στη Βέροια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δύο γκολ του Γκιγιέρμο Πέρεζ η Βέροια επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη με την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Το LIVE του αγώνα

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη που αυξάνει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πανθρακικός βρέθηκε από το ξεκίνημα σε θέση άμυνας και δέχθηκε το πρώτο γκολ από το λάθος του Αθανασιάδη στο σουτ του Γκιγιέρμο Πέρες στο 18΄. Η Βέροια δημιούργησε αρκετές ακόμα ευκαιρίες όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ με το φάουλ του Βαϊρουά να σταματάει στο δοκάρι του Λόπεζ στο 40ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν κλειδώσουν τη νίκη στο 48΄με τον Γκιγιέρμο να στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν (90’ Μπάρμπας), Γκιγιέρμο, Μπαργκάν (65’ Καλτσάς), Κόστλι (90’ Ιωάννου) 

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
 Κουτσόπουλος (14’ Αθανασιάδης), Βαϊρουά (72’ Τζάνης), Καστελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μίνγκας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε