Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γόντικας νέος αντιπρόεδρος του ΠΑΟ-Μένει ο Νιόπλιας-Έρχεται ξένος τεχνικός διευθυντής

Ο Γόντικας νέος αντιπρόεδρος του ΠΑΟ-Μένει ο Νιόπλιας-Έρχεται ξένος τεχνικός διευθυντής

Ο πρώην διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ και παλιός παίκτης της ομάδας του βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει τη θέση του α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Αποκαλύψεις στη συνάντηση του Τζίγγερ με τους οργανωμένους.

Παραιτήθηκε ο Αντωνιάδης και επιτέθηκε στον Τζίγγερ

Ο Δημήτρης Γόντικας είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Αντωνιάδη στην θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά την συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με εκπρόσωπους των οργανωμένων.

 
Από την συνάντηση αυτή έγιναν γνωστές οι επιδιώξεις του μεγαλομέτοχου του “τριφυλλιού” για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε μερικές από τις ευθύνες που του καταλόγισαν οι οπαδοί από το 2000 και μετά όταν βγήκε στο προσκήνιο, τόνισε πως στηρίζει τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ξένος.
 
Όσον αφορά το θέμα του προέδρου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζήτησε ο αντικαταστάτης του Νίκου Πατέρα να έχει την ίδια στήριξη που έτυχε ο επιχειρηματίας, ενώ δεσμεύτηκε πως το πρόσωπο θα είναι κοινής αποδοχής “φωτογραφίζοντας” τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε:

“Κάναμε μία αναλυτική και πολύωρη συζήτηση, ενίοτε σε υψηλούς τόνους, αλλά ειλικρινή και ξεκάθαρη όπως αρμόζει σε Παναθηναϊκούς. Άκουσα τις απόψεις και την κριτική των εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων αλλά ταυτόχρονα τους παρουσίασα τις δικές μου θέσεις καθότι σε ορισμένα θέματα υπήρχε μία μονομερής πληροφόρηση.

Εκτιμώ την ανιδιοτελή αγάπη των οργανωμένων οπαδών για τον Παναθηναϊκό. Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμεύομαι για διατηρήσω ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας όποτε χρειαστεί μακριά από μεσάζοντες.

Το μέλλον είναι αυτό που μετράει και πρέπει να θωρακίσουμε την ενότητα του Παναθηναϊκού. Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου για στήριξη ενός προέδρου κοινής αποδοχής και για διοικητική συνέχεια στον Παναθηναϊκό για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις.

ΥΓ. Δυστυχώς ο κ Αντωνιάδης αδικεί με τις δηλώσεις του τον εαυτό του και την προσφορά του στο σύλλογο.

Η συνάντηση που πραγματοποίησα με τους οργανωμένους αποτελεί δική μου πρωτοβουλία και δεν αποτελεί ενέργεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ως εκ τούτου τα επιχειρήματα περί παράκαμψης είναι άστοχα.

Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για την σκοπιμότητα και την εκπόρευση μιας τέτοιας κίνησης. Ελπίζω να είναι και δικός του στόχος η ενότητα του Παναθηναϊκού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε