Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ίγκορ με τα… δώρα – Ποδαρικό με το δεξί ο Πανθρακικός

Ο Ίγκορ με τα… δώρα – Ποδαρικό με το δεξί ο Πανθρακικός

Με ακόμα ένα γκολ του Ίγκoρ, το 8ο στο φετινό πρωτάθλημα ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Δύο δοκάρια είχε η ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και άγγιξε το γκολ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τζάνη να σημαδεύει το δοκάρι, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Ο Λεβαδειακός στην μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε στο πρώτο μέρος έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ορτέγκα να στέλνει τη μπάλα άουτ σε κενή εστία στο 42΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κάσες με δυνατό σουτ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι του Πρζιρόβσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κομοτηνές διατήρησε την υπεροχή και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπαϊκαρά στο 66΄και τον Λαδάκη στο 70΄. Τελικά λυτρώθηκαν για την επιμονή τους στο 75ο λεπτό όταν από το γύρισμα του Κάσες ο Ιγκόρ με κεφαλιά νίκησε τον Πρζιρόβσκι.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να επιτεθεί στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να ανησυχήσει τον Σέρεμετ.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος):
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ίγκορ, Χρήστου (Μακρυδημήτρης 13′), Λαδάκης, Ζος, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζάνης (Τριανταφύλλου 83′), Ντιόγκο.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου):
Πρζιρόβσκι, Νικολακάκης (Γιάντσης 84′), Σκέμπης, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης (Βασιλείου 81′), Λαμπρόπουλος (Ιωαννίδης 71′), Κονέ, Ορτέγκα, Καπό, Μάρτινς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε