Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ιμπαγάσα θεραπεία και οι υπόλοιποι… προπόνηση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την πρώτη τους απογευματινή προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, ενώ την ίδια ώρα που ο Αργεντινός μέσος έκανε θεραπεία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε τόσο στον τεχνικό, όσο και τον τομέα της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Δεν πάνε στην Αυστρία οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Φιλικό με Μάλαγα στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Χωρισμένοι σε γκρουπ, οι παίκτες σχημάτιζαν τρίγωνα και αλλάζοντας θέσεις έκαναν γρήγορες πάσες μεταξύ τους, ένα – δύο και μικρά σπριντ. Με αυτό τον τρόπο δούλευαν και τα δύο τους πόδια, είτε στο κοντρόλ, είτε στον έλεγχο της μπάλας, είτε στην πάσα.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν ξανά. Ένα γκρουπ αποτελούμενο από τους Μέγιερι, Μανωλά, Γκουλάν, Ντιόγκο, Αμπντούν, Σιόβα, Καραγκούνη (πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με κεφαλιά «ψαράκι»), Μοδέστο, Κάρολ έπαιξαν δίτερμα σε πολύ μικρό χώρο.

Το άλλο, αποτελούμενο από τους Δασκαλάκη (τέρμα με τους αμυνόμενους), Χαβίτο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Φέισα (άμυνα) και Τζιμπούρ, Σουμπίνιο, Τάτος, Βλαχοδήμος, Πάντελιτς και Φουστέρ (επίθεση) δούλεψε στην τακτική και την αμυντική λειτουργία. Τα γκρουπ εναλλάχθηκαν στη συνέχεια.

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα. Δούλεψαν σε συγκεκριμένα πράγματα, στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Από τη μία μεριά, εκείνη των “κόκκινων” ήταν οι Μέγιερι, Καραγκούνης, Ντιελνά, Παπάζογλου, Χαβίτο, Τάτος, Γκουλάν, Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Πάντελιτς. Από την άλλη, οι “κίτρινοι” αποτελούνταν από τους Κάρολ, Μοντέστο, Μανωλάς, Σιόβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Φουστέρ, Σουμπίνιο και Ντιόγκο. Να σημειωθεί πως κάποιο τέρμα δεν σημειώθηκε, αλλά έγιναν πολλές εντυπωσιακές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες.

Ο Τζιμπούρ δε συμμετείχε στο δίτερμα για λόγους ξεκούρασης, καθώς προέρχεται από μια χρονιά με πολλά παιχνίδια, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Αλγερίας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο. Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί σημαντικά και θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη, οπότε και θ’ αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να κάνει μαγνητική τομογραφία. Υπενθυμίζουμε πως στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας υπέστη τράβηγμα στο μηρό.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 το πρωί, ενώ μετά το τέλος της θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φρανσουά Μοντέστο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε