Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

O Ηρακλής κατέθεσε έφεση στο CAS

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι νομικοί του Γηραιού έστειλαν την Πέμπτη έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών, με την οποία ζητούν την ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.
Η διοίκηση του Ηρακλή παράλληλα ζητά από την UEFA να παραστεί όχι ως αντίδικος, αλλά ως παρατηρητής με δικαίωμα παρέμβασης!
 
Η ανακοίνωση:
 
“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δια του νομικού εκπροσώπου της, κ. Γρηγόρη Ιωαννίδη, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών CAS, καταθέτοντας έφεση. Η έφεση περιλαμβάνει δύο αιτήσεις. Η πρώτη αφορά στην ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και η δεύτερη στην μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Το πρώτο αίτημα αφορά στην ΕΠΟ, ενώ το δεύτερο στη Super League.
 
Οι συγκεκριμένες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα το έννομο συμφέρον της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, προς την κατεύθυνση της αποφυγής αγωνιστικής και οικονομικής ζημίας της ‘κυανόλευκης’ ποδοσφαιρικής εταιρείας.
 
Μέσω της έφεσης, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ζητά να κληθεί και να παραστεί στην όλη διαδικασία η UEFA, όχι με την ιδιότητα της αντιδίκου, αλλά με αυτήν του παρατηρητή με δικαίωμα παρέμβασης.
 
Μάλιστα, να σημειωθεί, ότι η έφεση έγινε τύποις δεκτή από το CAS, που χορήγησε και το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε