Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Καλού στέλνει την Τσέλσι στους… ουρανούς

ΦΩΤΟ REUTERS.

Το γκολ του Καλού στο 75′ δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην Τσέλσι που έφυγε με τη νίκη από το Ντα Λουζ κόντρα στην Μπενφίκα. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι Πορτογάλοι. Δοκάρι είχαν οι “μπλε” με τον Μάτα.

Η Μπενφίκα μπορεί να μπήκε πιο δυνατά στο ματς αλλά η Τσέλσι απέδειξε ότι σε τέτοιο επίπεδο η εμπειρία είναι αυτή που μετράει.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το χέρι του Τέρι στο 60′ ενώ οι μπλε θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μάτα σημάδεψε το δοκάρι.

Τελικά το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 75′. Ο Τόρες σέντραρε και ο Καλού με προβολή έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του που έχει τη ρεβάνς στο Στάνφορντ Μπριτζ.

Μπενφίκα (Ζ. Ζέσους): Αρτούρ, Έμερσον, Λουιζάο, Περέιρα, Ζαρντέλ, Χάβι Γκαρσία (81’ Χάβι Γκαρσία), Μπρούνο Σέζαρ (69’ Ροντρίγκο), Αϊμάρ (69’ Μάτιτς), Γκαϊτάν, Βίτσελ, Καρντόζο. 

Τσέλσι (Ρ. Ντι Ματέο): Τσεχ, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Φερέιρα (80’ Μποσίνγκουα), Τέρι, Ραμίρες, Μίκελ, Μεϊρέλες (68’ Λάμπαρντ), Τόρες, Μάτα, Καλού (83’ Στάριτζ).

“Υποκλίθηκε” στη βασίλισσα ο ΑΠΟΕΛ – Αποθεώθηκε για την…ονειρεμένη πορεία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε