Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Κατσουράνης απάντησε για την Εθνική!

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Φήμες χαρακτήρισε ο Κώστας Κατσουράνης αυτά που ακούγονται για το πρόσωπο του σε σχέση με τα προβλήματα στην Εθνική. “Αυτά που έγιναν είναι ντροπή”, συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Κατσουράνης πήρε θέση και απάντησε και πρώτη φορά σε όσα του καταλογίζουν σε σχέση με την Εθνική ομάδα. Ούτε λίγο – ούτε πολύ αυτό που κυκλοφορούσε είναι πως ο μέσος του Παναθηναϊκού δημιουργεί πρόβλημα με την συμπεριφορά του. Μετά το ματς με τον Άρη ο Κατσουράνης τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Όλα αυτά είναι φημολογίες για αυτό και δεν βγήκα να πω τίποτα, ο κύριος Σάντος είναι καταξιωμένος προπονητής, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω , ήταν ντροπή αυτά που έγιναν.

Για τον κόσμο λίγη σημασία  έχουν, εγώ προσωπικά δεν δημιούργησα  κανένα πρόβλημα , είχα και μια κουβέντα με τα παιδιά που ακούγονται. Δεν ξέρω ποιος τα δημιούργησε, λέγεται ότι υπερβαίνω τα όρια .Παίζω 17 χρόνια μπάλα έχω συνυπάρξει με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές πάνω από 50,  μπορείτε να τους ρωτήσετε νομίζω ότι τα τηλέφωνα τους τα ξέρουν οι δημοσιογράφοι .

Το θέμα  αυτό έχει λήξει και δεν έχω να πω τίποτα. Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η φημολογία, μάλλον γιατί έχω καλή σχέση με τον Σάντος, πολλοί παίκτες έχουν καλή σχέση με προπονητές αλλά αυτό δεν είναι αφορμή για να συμβαίνουν όλα αυτά. Θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει. Μίλησα με τα παιδιά. Τους εξήγησα ότι όσα ακούγονται δεν συμβαίνουν, το κατάλαβαν και το θέμα έληξε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε