Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κόμπι Μπράιαντ στο ΟΑΚΑ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Την ευκαιρία να δουν από κοντά και να απολαύσουν εν δράση τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ θα έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία αθλητικών ειδών, NIKE που σπονσοράρει τον Κόμπε Μπράιαντ, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ θα βρεθεί στην Αθήνα το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου και θα προπονηθεί με νεαρούς αθλητές που θα συμμετάσχουν σε τουρνουά 3 on 3.

Αναλυτικά:
 
«Η Nike ανακοινώνει την πρώτη επίσκεψη του Κόμπι Μπράιαντ στην Αθήνα στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου. Ο αστέρας του μπάσκετ έρχεται με σκοπό να γνωρίσει, να εμπνεύσει και να συμβουλεύσει τους νέους που αγαπούν το άθλημα.
Με αφορμή την επίσκεψη του Κόμπι Μπράιαντ, η Nike διοργανώνει 3-on-3 τουρνουά μπάσκετ για νέους ηλικίας 15 έως 18 ετών αναζητώντας τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας. Οι ομάδες αυτές θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν από τον αγαπημένο τους αθλητή, να μάθουν τα μυστικά της άσκησής του, να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να έλθουν αντιμέτωπες σε μια σειρά αγώνων για την ανάδειξη των φιναλίστ.
Οι δύο ομάδες – φιναλίστ θα αγωνιστούν μπροστά στον Κόμπι Μπράιαντ την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου σε ένα εντυπωσιακό event στο Ο.Α.Κ.Α. Μια μοναδική ευκαιρία για τα μελλοντικά αστέρια να γνωρίσουν από κοντά τον Κόμπι Μπράιαντ και να συμμετάσχουν σε μία εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.
Το πρόγραμμα των τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί σε εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων και είναι το ακόλουθο:
• Το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου στο Νέο Κόσμο (Μήτρου Σαρκουδίνου και Μουραίυ).
• Το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου στους Αμπελόκηπους (Μηλέων & Αλεξάνδρας, στάση Μετρό Αμπελοκήπων)
• Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στη συνοικία Ελληνορώσων (Βλάχου & Εφταλιώτη)
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα επίσημα καταστήματα της εταιρείας».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε