Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο "Κωστέ" ο "Billy" και ο ταραμάς!

Ο `Κωστέ` ο `Billy` και ο ταραμάς!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.01.2012 | 13:53
Πρώτη δημοσίευση: 15.01.2012 | 13:53

Συνέχεια στην διαμάχη της με την ΑΕΚ έδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη που με ειρωνική ανακοίνωση αναφέρεται στις δηλώσεις των "κιτρινόμαυρων" για την διαιτησία.

H ανακοίνωση:

«Ο προπονητής επονομαζόμενος κος "Κωστέ", θα πρέπει να διαβάσει την 11η εντολή, που ο Θεός έγραψε τελευταία, μετά τα όσα συμβαίνουν στην γη και πολύ περισσότερο τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, η οποία λέει τα εξής: 
 
"1. 'Οταν παρακολουθείς σ'ενα γήπεδο ποδοσφαιρικό αγώνα, ποτέ μην αλλάζεις γήπεδο για να παρακολουθήσεις κάποιον άλλο, γιατί είναι σίγουρο ότι θα μπερδευτείς και οι δηλώσεις σου για τον αγώνα θα είναι άλλα αντί άλλων. 
 
2. Όσον αφορά στον υπάλληλο επονομαζόμενο κο "Billy", που για να δικαιολογήσει τον μικρό ή μεγάλο του μισθό και ως εκ τούτου την θέση του, θα ήταν πρέπον παραστάσεις μετά τον αγώνα με τέτοιο αυταρχισμό και τέτοιο υπεροπτισμό να αποφεύγονται, γιατί οι εποχές που το επέτρεπαν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος πλέον "δεν μασάει ταραμά". Το βλέπουμε καθημερινά. Ας το καταλάβουμε και ας μην προσπαθούμε να τον αποπροσανατολίσουμε"».   Διαδώστε αυτό το άρθρο