Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κούγιας ζητάει τη βοήθεια της Ζακύνθου επειδή κάνει εκεί διακοπές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με μία απίστευτη ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας ζητά από την ομάδα της Ζακύνθου η οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική την Παναχαϊκη να βοηθήσει τους Πατρινούς διότι κάθε καλοκαίρι ο ίδιος και η μισή Πάτρα όπως λέει κάνει διακοπές στο νησί του Ιονίου.

Η Παναχαϊκή δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στη Ζάκυνθο και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της ανόδου της στην Γ’ Εθνική.

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος των Πατρινών εξέδωσε ανακοίνωση και ζητάει τη βοήθεια από την ομάδα της Ζακύνθου επικαλούμενος τις όμορφες διακοπές που έχει κάνει ο ίδιος και άλλοι Πατρινοί στο νησί του Ιονίου.

Η ανακοίνωση που φιλοξενείται στο επίσημο site της ΠΑΕ:

“Προσωπικό μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Αλέξη Κούγια, προς τους φιλάθλους και τον προπονητή της Ζακύνθου: “Αγαπητοί φίλοι, με τους περισσότερους από εσάς γνωριζόμαστε περισσότερο από 30 χρόνια, αφού όλα μου τα καλοκαίρια βρίσκομαι εκεί. Η αγαπημένη σας ομάδα, η Ζάκυνθος, βρέθηκε εκτός τίτλου από τις ίδιες μεθοδεύσεις και από τους ίδιους ανθρώπους, που προσπάθησαν μέχρι πριν από λίγο καιρό, με διαιτητές που έκαναν προπόνηση με την Καλλιθέα και με διαιτητές που συνωμοτούσαν στο Πέραμα, με μοναδικό στόχο να θέσουν και την ΠΑΕ Παναχαϊκή εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ωστόσο όλο αυτό το παρασκήνιο απεκαλύφθη.

Σήμερα και λίγες μέρες πριν έρθουμε στο πιο όμορφο νησί του Ιονίου, εκεί που η μισή Πάτρα κάνει κάθε χρόνο διακοπές, θέλω να κάνω μια έκκληση: Θέλω να σας παρακαλέσω να μας υποδεχθείτε σαν να είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας, και θέλω να μας βοηθήσετε να φύγουμε από αυτόν τον χώρο που δεν ανήκει ούτε η Παναχαϊκή και οι παράγοντες της, αλλά ούτε η Ζάκυνθος και οι παράγοντες της. Εμείς την Κυριακή θα έρθουμε σαν να πηγαίνουμε στο σπίτι μας, όπως ήρθατε και εσείς στον α΄ γύρο.

Εμείς θα έρθουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την αληθινή γιορτή του ποδοσφαίρου και πριν από αυτή την γιορτή, θα έρθουμε να τιμήσουμε ότι πιο όμορφο ποδοσφαιρικά ανέδειξε η Ζάκυνθος, τον αρχηγό μας και επί πολλά έτη πρόεδρο της Ζακύνθου, Διονύση Καπανδρίτη. Τον αρχηγό της Ζακύνθου για χρόνια Γιώργο Γιατρά, τον μεγάλο παίκτη Μάκη Πυλαρινό, αλλά και αυτό το φαινόμενο -ποδοσφαιριστή Νίκο Λιβέρη, που 50 ετών σκόραρε σε τελικό κυπέλλου.

Και μια έκκληση προς τον προπονητή της Ζακύνθου, κ. Σάββα Καρυπίδη: Προσέξαμε ότι επιλέξατε να εκτίσουν την ποινή τους, ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες σας, στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι, ώστε να είναι διαθέσιμοι στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ήθος σας είναι ίδιο με το ήθος των διοικούντων της Ζακύνθου, το οποίο γνωρίζω προσωπικά από την συνεργασία μας και αυτή η επιλογή είναι μόνο για το καλό και την ομορφιά του ποδοσφαίρου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε