Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Κυργιάκος νίκησε τον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ θα καταβάλλει το ποσό των 55.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό αντί για 1,5 εκατ. ευρώ που αξίωναν οι “πράσινοι” μετά την μεταγραφή του παίκτη στην Ρέιντζερς.

Ο Χάγκελαντ στην λίστα του ΠΑΟ

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αντιπαράθεση το καλοκαίρι του 2005 όταν ο Σωτήρης Κυργιάκος είχε πάρει μεταγραφή για τους Σκωτσέζους. Νωρίτερα την μετεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς. Το συμβόλαιο του παίκτη, όμως, σύμφωνα με τους “πράσινους” είχε τον όρο συν ένα έτος. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ αποδεκτό από την πλευρά του Κυριάκου, ο οποίος μεταγράφηκε ως ελεύθερος στην Ρέιντζερς.

 
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε δικαστικά αξιώνοντας 1,5 εκατ. ευρώ, όμως ο διεθνής αμυντικός κατέθεσε προσφυγή στο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης κατά της πρωτόδικης απόφασης του CAS, η οποία ήταν υπέρ των “πρασίνων”. Η προσφυγή έγινε δεκτή και έτσι ο Σωτήρης Κυργιάκος θα δώσει στην πρώην ομάδα του το ποσό των 55.000 ευρώ, το οποίο είναι και το κατώτερο που μπορεί να οριστεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε