Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Λάζαρος “ντύθηκε” Σισέ και ο ΠΑΟ “δραπέτευσε” από το Περιστέρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι πράσινοι πήραν μία πολύ σημαντική νίκη αν και δεν είχαν καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Χριστοδουλόπουλος “λύτρωσε” την ομάδα του Νιόπλια που ήταν ανεβασμένη στο δεύτερο μέρος.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε τον έλεγχο της μπάλας και προσπάθησε να πλησιάσει την περιοχή του Τζόρβα, χωρίς πάντως να τα καταφέρει.
 
Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να συνέρχεται μετά το κακό ξεκίνημα. Έφτασε κοντά στο γκολ με τους Γκοβού και Σισέ αλλά οι δύο Γάλλοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
 
Οι πράσινοι είχαν από εκεί και μετά μία φλύαρη κατοχή μπάλας αλλά τίποτα περισσότερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημαντικότερη φάση στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 42′ όταν ο Βύντρα έκανε τη σέντρα αλλά ο Γκοβού δεν μπόρεσε να ακουμπήσει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να πιέσει για να φτάσει στο γκολ. Το έψαξε με τον Σισέ, τον Χριστοδουλόπουλο και τον Λουίς Γκαρσία αλλά και στις τρεις περιπτώσεις οι αμυντικοί του Ατρομήτου και ο Μιχαηλίδης αντέδρασαν σωστά.
 
Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 70′ για να λύσει ο Παναθηναϊκός το… γόρδιο δεσμό. Ο Σισέ πήρε την κεφαλιά πάσα στον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος με όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Μιχαηλίδη.
 
Ο Ατρόμητος δεν απείλησε σε κανένα σημείο την εστία του Τζόρβα και έτσι οι πράσινοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Περιστέρι.
 
Ο Παναθηναϊκός πλησίασε και πάλι τον Ολυμπιακό στον ένα βαθμό.
 

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέϊρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Βινιάλ, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (69′ Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (75′ Καραλής), Σαγκανόφσκι, Μπρίτο.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (55′ ΜΑρίνος), Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (85′ Ιωαννίδης), Σισέ, Γκοβού (57′ Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε