Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Λεάλ κράτησε… ζωντανό τον Εργοτέλη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Κρητικοί ήθελαν περισσότερο το τρίποντο και το πήραν. Σε ματς δίχως αύριο ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας και έβαλε τέλος στο σερί των 8 αγώνων χωρίς νίκη.

Το άγχος βάρυνε τα πόδια των παικτών και των δύο ομάδων και στην αρχή του αγώνα το θέαμα ήταν κάκιστο. Όσο η ώρα πέρναγε ο Εργοτέλης κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος αλλά Λεάλ και Τζούνιορ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκαλίνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Καραγεωργίου μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και αφού έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Λεάλ και Φραγκουλάκη κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους.

Στο 58΄ ο Κουτσιανικούλης σέντραρε και ο Λεάλ με κεφαλιά πέτυχε ένα εξαιρετικά σημαντικό τέρμα για την ομάδα του. Η Κέρκυρα προσπάθησε μέχρι το τέλος αλλά δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Εργοτέλη μετά από 8 ανεπιτυχή αποτελέσματα που τον έφερε στους 26 βαθμούς, 2 περισσότερους από την Κέρκυρα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Σίλβα Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπούντιμιρ (71′ Κατσικοκέρης), Ολίσε (78′ Μπέτο), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (90′ Γιοβάνοβιτς).

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (68′ Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Ερίθε, Οσμάν (64′ Μαζνόφ), Γραμμόζης, Μαρτίν, Καραλής, Καλαντζής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε